Logo Harderwijk
Omgevingsvergunning Hierden Dorp – Dorpshuisweg 9a (plaatsing lichtmasten), Harderwijk

Burgemeester en wethouders hebben een omgevingsvergunning verleend voor het plaatsen van nieuwe lichtmasten rond het hoofdveld en trainingsveld van voetbalvereniging Hierden op sportpark Mheenzicht te Hierden.

De omgevingsvergunning Hierden Dorp – Dorpshuisweg 9a (plaatsing lichtmasten) ligt met ingang van 19 februari gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage in de stadswinkel van het stadhuis. Belanghebbenden kunnen beroep aantekenen bij de rechtbank. Hiervoor geldt een termijn van 6 weken. De beroepstermijn vangt aan op de dag nadat het besluit aan aanvrager bekend is gemaakt (dit is de dag na de datum die op de vergunning staat vermeld). U kunt alleen beroep aantekenen als u een zienswijze tegen het ontwerpbesluit hebt ingediend of indien u redelijkerwijze niet verweten kan worden dat u geen zienswijze ingediend heeft. Informatie: afd. Ruimte, dhr. E. de Graaf, tel 411911.

De omgevingsvergunning (NL.IMRO.0243.PB00136-0002) kunt u ook raadplegen via de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl (bronbestanden: http://ruimtelijkeplannen.harderwijk.nl/plans). De omgevingsvergunning is ook in te zien op de website van de gemeente Harderwijk onder: www.harderwijk.nl/plannenhierdendorp.

Naar boven