Ontwerpbesluit intrekking inzamelvergunning Riebeeck Olie Amsterdam 2 B.V., Inspectie Leefomgeving en Transport

Kennisgeving van het ontwerpbesluit naar aanleiding van een verzoek tot het intrekken van de inzamelvergunning

Wet milieubeheer

De Staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu heeft op 7 oktober 2015 van Riebeeck Olie Amsterdam 2 B.V. te Amsterdam een verzoek ontvangen om de inzamelvergunning van 16 februari 2012 (met kenmerk BIAAOB5003/DUA1134604) in te trekken. De Staatssecretaris is voornemens de aan Riebeeck Olie Amsterdam 2 B.V. verleende vergunning op grond van de Wet milieubeheer (Wm) in te trekken. Er worden door Riebeeck Olie Amsterdam 2 B.V. geen inzamelactiviteiten meer uitgevoerd.

De Staatssecretaris meent dat het belang van het doelmatig beheer van gevaarlijke afvalstoffen zich niet verzet tegen de voorgenomen intrekking.

Het ontwerpbesluit en de daarbij behorende stukken liggen vanaf 4 januari 2016 ter inzage bij de Inspectie Leefomgeving en Transport, Graadt van Roggenweg 500 te Utrecht, op werkdagen van 8.30-17.00 uur. U dient vooraf echter wel een afspraak te maken (tel: 088 – 489 0000). Een ieder kan binnen een termijn van zes weken na aanvang van de terinzagelegging bij voorkeur schriftelijk zienswijzen indienen bij de Inspectie Leefomgeving en Transport. De zienswijzen dienen te worden gezonden aan Inspectie Leefomgeving en Transport, Afval, Industrie en Bedrijven / Afdeling Vergunningverlening Afval, Industrie en Bedrijven / BIA, Postbus 24062, 3502 MB Utrecht.

Naar boven