Gemeente De Bilt – Beheersverordening 'De Leyen - Jan Steenlaan 2015' vastgesteld.

Logo De Bilt

Het college van burgemeester en wethouders van gemeente De Bilt maakt, op grond van artikel 3.38 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en artikel 149 van de Gemeentewet bekend, dat de gemeenteraad op 17 december heeft vastgesteld:

 

  • Beheersverordening 'De Leyen - Jan Steenlaan 2015'

Plangebied

Het plangebied betreft de wijk De Leyen in de kern Bitlhoven. Het plangebied omvat zowel het gebied De Leyen als een deel van de Jan Steenlaan en wordt begrensd door de spoorlijn Utrecht-Amersfoort, het bosgebied ‘de Leyense bossen’, de Dwarsweg/Jan Steenlaan, de Jan van Eycklaan, de Rogier van der Weydenlaan en de Rembrandtlaan.

Aanleiding

Aanleiding voor het opstellen van de beheersverordening is het actueel houden van bestaande ruimtelijke plannen binnen de Gemeente De Bilt.

Reikwijdte beheersverordening

De beheersverordening legt de bestaande situatie planologisch vast, inclusief de gebruiks- en bouwmo­gelijkheden uit het vigerende bestemmingsplan. Een beheersverordening wordt gelijk gesteld met een bestemmingsplan. Alleen in een beheersverordening kunnen en worden geen nieuwe ontwikkelingen mogelijk gemaakt.

Terinzagelegging

Het besluit tot vaststelling van de beheersverordening met de daarbij behorende stukken kunt u online inzien op de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer (planid) is: NL.IMRO.0310.0010BV12017-VG01.

De stukken liggen ook ter inzage in het gemeentehuis aan de Soestdijkseweg Zuid 173 te Bilthoven.

Beroep

Het is niet mogelijk om bezwaar dan wel beroep in te stellen tegen het besluit tot vaststelling van de beheersverordening. De beheersverordening treedt op 31 december 2015 in werking.

Meer informatie

Voor specifieke vragen en opmerkingen over de vastgestelde beheersverordening kunt u contact opnemen met het vergunningenloket van de afdeling Publiekszaken van de gemeente De Bilt via telefoon­nummer (030) 228 94 11.

Naar boven