Ontwerpbestemmingsplan Herenweg 69a, Rijnsaterwoude
Logo Kaag en Braassem
Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het ontwerpbestemmingsplan 'Herenweg 69a' met ingang van donderdag 19 februari 2015 tot en met 1 april 2015 voor een ieder ter inzage ligt.
Dit bestemmingsplan heeft betrekking op het mogelijk maken van één vrijstaande woning of een tweeondereenkap op het perceel Herenweg 69a te Rijnsaterwoude.
Gedurende de genoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze op het bestemmingsplan kenbaar maken. De zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Kaag en Braassem, Postbus 1, 2370 AA Roelofarendsveen, onder vermelding van 'zienswijze bestemmingsplan Herenweg 69a'.
U kunt het ontwerpbestemmingsplan inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl via de ID-code: NL.IMRO.1884.BPRSHERENWEG69A-ON01of via onze website, www.kaagenbraassem.nl. Inzage is ook mogelijk gedurende de openingstijden of op afspraak in het gemeentehuis, Westeinde 1 in Roelofarendsveen.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze klantadviseurs, tel. 071-3327272, e-mail info@kaagenbraassem.nl
Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem, 18 februari 2015
Naar boven