Vaststelling verordening, beleidsregel en volmachtbesluit Stimuleringslening Duurzaamheid Geldrop-Mierlo 2016

Logo Geldrop-Mierlo

Burgemeester en Wethouders van Geldrop-Mierlo maken bekend, dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 14 december 2015 heeft besloten over te gaan tot vaststelling van de Verordening Stimuleringslening Duurzaamheid Geldrop-Mierlo 2016. De regeling maakt het voor eigenaar-bewoners mogelijk om via de gemeente geld te lenen voor het nemen van energiebesparende maatregelen aan de woning.

 

Burgemeester en Wethouders van Geldrop-Mierlo maken bekend, dat het college in haar vergadering van 17 november 2015 heeft besloten over te gaan tot het instellen van een beleidsregel die nadere regels stelt voor uitvoering van de Stimuleringslening Duurzaamheid in het geval van uitputting van het budget. Daarnaast heeft het college volmacht verleend aan het afdelingshoofd Ruimte voor het toekennen of weigeren van een Stimuleringslening Duurzaamheid alsmede aan een toewijzingsbesluit nadere voorwaarden te verbinden indien dit in concrete gevallen nuttig of noodzakelijk is.

 

De verordening, de beleidsregel en het volmachtbesluit treden in werking op 1 januari 2016.

 

De verordening, de beleidsregel en het volmachtbesluit liggen gedurende een aaneengesloten termijn van zes weken, voor een ieder tijdens kantooruren en verder volgens afspraak ter inzage in de publiekshal in het gemeentehuis, Hofstraat 4 te Geldrop. Tegen betaling van de kosten is een fysiek exemplaar van de verordening, de beleidsregel en het volmachtbesluit beschikbaar.

 

Geldrop-Mierlo, 23 december 2015

Naar boven