Vaststelling wijzigingsplan

Logo Molenwaard

Burgemeester en wethouders van de gemeente Molenwaard maken bekend dat zij op grond van de artikelen 3.6, lid 1 sub a en 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bij besluit van 15 december 2015 het wijzigingsplan Oud-Alblas, Westeinde 20 ongewijzigd hebben vastgesteld. Dit wijzigingsplan voorziet in de wijziging van de bedrijfsbestemming in een woonbestemming voor het perceel aan het Westeinde 20 in Oud-Alblas.

 

Het collegebesluit ligt met bijbehorende stukken met ingang van maandag 28 december zes weken tijdens openingstijden ter inzage in de bibliotheek te Nieuw-Lekkerland (Raadhuisplein 1) of 24 uur per dag via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl onder identificatienummer NL.IMRO.1927.WPwesteinde20ABS-VG01.

 

Tijdens de termijn van de terinzagelegging kunnen belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerp van het betreffende wijzigingsplan en belanghebbenden die kunnen aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 200019, 2500 EA Den Haag. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Daarom kan tevens een voorlopige voorziening bij deze afdeling worden ingediend.

Voor meer informatie zie de digitale bekendmaking op www.gemeentemolenwaard.nl.

Naar boven