Bestemmingsplan Buitengebied - Landgoed Lammerenburg

Logo Vlissingen

Burgemeester en wethouders van Vlissingen maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad op 10 december 2015 het bestemmingsplan ' Buitengebied - Landgoed Lammerenburg ' heeft vastgesteld.

Gelijktijdig met de vaststelling van het bestemmingsplan heeft zij besloten hiervoor geen exploitatieplan vast te stellen. Bij de vaststelling van het bestemmingsplan zijn geen wijzigingen aangebracht ten opzichte van het ter visie gelegen ontwerp.

Het bestemmingsplan vormt de juridisch-planologische grondslag voor de vestiging van een nieuw landgoed op het perceel kadastraal bekend gemeente Vlissingen, sectie T nummer 808. Het perceel wordt aan de west- en noordzijde begrensd door de Meliskerkse Watergang. Aan de oostzijde wordt het perceel begrensd door de Rondweg Koudekerke en aan de zuidzijde door de Lammerenburgweg.

Het vastgestelde bestemmingsplan, het raadsbesluit en de bijlagen liggen met ingang van 24 december 2015 tot en met de datum van afloop van de beroepstermijn (de termijn loopt van 24 december 2015 tot en met 3 februari 2016) ter inzage in het stadhuis (Paul Krugerstraat 1, Vlissingen). U kunt de stukken elke werkdag tijdens openingstijden inzien. Op afspraak kunnen de stukken ook op donderdagavond tussen 16.00 uur en 19.00 uur worden ingezien (Dhr. W. Huige, telefoon 0118-487339 of email whe@vlissingen.nl).

Deze publicatie en het raadsbesluit tot het vaststellen van het bestemmingsplan en tot het niet vaststellen van een exploitatieplan, is digitaal raadpleegbaar op de website van de gemeente.

Het raadsbesluit en de digitale versie van het bestemmingsplan en de bijlagen zijn raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het IDN-nummer van het bestemmingsplan is NL.IMRO.0718. BPBG03-VG01.

Tegen het vastgestelde bestemmingsplan staat op grond van artikel 8.2 van de Wet ruimtelijke ordening (jo. artikel 6.8, lid 4) van de Algemene wet bestuursrecht, voor een belanghebbende gedurende een periode van 6 weken (24 december 2015 t/m 3 februari 2016) beroep open bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag.

Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten, dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht bij de gemeenteraad.

In werking

Het besluit tot vaststelling treedt in werking met ingang van de dag na die, waarop de beroepstermijn is verstreken. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking.

Als binnen de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Vlissingen, 23 december 2015

Burgemeester en wethouders van Vlissingen,

A.M. Demmers-van der Geest, burgemeester

mr. drs. ing. M. van Vliet, secretaris

Naar boven