Ontwerpbestemmingsplan Hospice, Waddinxveen

Logo Waddinxveen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Waddinxveen hebben op 8 december 2015 ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan Hospice. Het bestemmingsplan is opgesteld met als doel om de planologische mogelijkheid voor een Hospice te creëren. Het plangebied is gelegen op het terrein van Onderweg 8 achter de Plasweg 27. Voor de exacte ligging wordt u verwezen naar de stukken.

Raadplegen Ontwerpbestemmingsplan Ho s pice, Waddinxveen

Het ontwerpbestemmingsplan Hospice ligt met ingang van 17 december 2015 gedurende zes weken (tot en met 27 januari 2016) ter inzage bij de balie van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1. Voor de openingstijden wordt verwezen naar www.waddinxveen.nl. Het plan is ook raadpleegbaar via www.waddinxveen.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0627.BPhospice-0301).

Zienswijzen

Gedurende de termijn van ter inzage legging kunt u schriftelijk of mondeling uw zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van Waddinxveen, postbus 400, 2740 AK Waddinxveen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze of voor vragen kunt u contact opnemen met de heer D. Koppenaal, telefoonnummer 14 0182.

Naar boven