Ontwerp-wijzigingsplan 'collectief wijzigingsplan' ('Veegplan')

Logo Roerdalen

Burgemeester en wethouders van Roerdalen maken bekend dat het ontwerp-wijzigingsplan ‘Wijzigingsplan Buitengebied Roerdalen – collectief wijzigingsplan’ vanaf 17 december 2015 voor iedereen gedurende 6 weken ter inzage ligt.

Inzien of raadplegen

Het ontwerpbesluit en het ontwerpwijzigingsplan (toelichting, verbeelding en planregels) ligt met alle overige bijbehorende stukken van 17 december 2015 tot en met 27 januari 2016 ter inzage bij het Servicepunt Roerdalen. Het wijzigingsplan staat ook op www.ruimtelijkeplannen.nl onder NL.IMRO.1669.WZPBGCO‐OW01 of www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1669.WZPBGCO-OW01.

Gebiedsomschrijving

Het plangebied heeft betrekking op een negental locaties in het buitengebied van Roerdalen. In het ontwerp van dit collectief wijzigingsplan zijn opgenomen:

  • 1.

    1. Bergerweg 46 te Vlodrop, Dorpsstraat 96 te Melick, Gestraatje 53 te Montfort en Holsterweg 2 te Posterholt. Op deze locaties vindt een vergroting van het bouwvlak plaats;

  • 2.

    2. Posterberg 1 te Sint Odiliënberg en Muytertweg 27 te Herkenbosch. Op deze locaties vindt een vormverandering van het bouwvlak plaats.

  • 3.

    3. ’t Sittert 1 te Sint Odiliënberg. Op deze locatie vindt een vergroting en vormverandering van het bouwvlak plaats.

  • 4.

    4. Berkenallee 2 te Sint Odiliënberg. Op deze locatie vindt een vergroting van het bouwvlak plaats en wordt het gebruik van de gronden ten behoeve van tijdelijke teeltondersteunende voorzieningen toegestaan.

  • 5.

    5. Wiedestraat 9 te Sint Odiliënberg. Op deze locatie wordt de vervolgfunctie wonen met B&B/ vakantieappartementen toegestaan.

Zienswijzen

Tot en met 27 januari 2016 kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen als reactie op dit ontwerpwijzigingsplan. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 6099, 6077 ZH Sint Odiliënberg. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient u een afspraak te maken. Een afspraak dient één week voor het einde van de termijn van inzage te zijn gemaakt. Het is niet mogelijk telefonisch een zienswijze kenbaar te maken.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het team REO van de afdeling Leefomgeving, telefoon (0475) 538 888 op maandag tot en met vrijdag.

Naar boven