Logo Krimpenerwaard
Projectafwijkingsbesluit en omgevingsvergunning, Koolwijkseweg 47 in Stolwijk, Krimpenerwaard

Burgemeester en wethouders van Krimpenerwaard maken ingevolge paragraaf 3.3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat zij besloten hebben overeenkomstig artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3° van de Wabo af te wijken van de regels van het bestemmingsplan en een omgevingsvergunning te verlenen voor het bouwen van een ligboxenstal aan het adres Koolwijkseweg 47 in Stolwijk.

De ontwerpbeschikking en de daarop betrekking hebbende stukken alsmede het projectafwijkingsbesluit hebben 6 weken ter inzage gelegen. Hiertegen zijn geen zienswijzen ingediend.

Om deze reden heeft het college op 9 februari 2015 besloten de omgevingsvergunning te verlenen. De vergunning en de daarop betrekking hebbende stukken alsmede het projectafwijkingsbesluit liggen met ingang van 18 februari 2015 voor een periode van 6 weken ter inzage op het gemeentekantoor, Dorpsplein 8 in Stolwijk. Ook kunnen de omgevingsvergunning en het projectafwijkingsbesluit bekeken worden op www.ruimtelijkeplannen.nl

Naar boven