Ontwerp-bestemmingsplan '1e herziening Kernen Roerdalen' ('Veegplan')

Logo Roerdalen

Burgemeester en wethouders van Roerdalen maken bekend dat het ontwerp-bestemmingsplan “Kernen Roerdalen – 1e herziening” vanaf 17 december 2015 voor iedereen gedurende 6 weken ter inzage ligt.

Inzien of raadplegen

Het ontwerpbesluit en het ontwerpbestemmingsplan (toelichting, verbeelding en planregels) ligt met alle overige bijbehorende stukken van 17 december 2015 tot en met 27 januari 2016 ter inzage bij het Servicepunt Roerdalen.  Het bestemmingsplan staat ook op www.ruimtelijkeplannen.nl onder NL.IMRO.1669.BPKR1eherziening-OW01 of www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1669.BPKR1eherziening-OW01

Gebiedsomschrijving

Het plangebied heeft betrekking op de woonkernen Herkenbosch, Melick, Montfort, Posterholt, Sint Odiliënberg, ’t Reutje, Vlodrop en Etsberg. In het ontwerpplan is meegenomen:

  • 1.

    de ingediende ruimtelijke initiatieven;

  • 2.

    de reparatie van de planonderdelen die bij uitspraak van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State op 30 juli 2014 zijn vernietigd;

  • 3.

    enkele ambtelijke wijzigingen naar aanleiding van geconstateerde omissies;

  • 4.

    actualisatie naar de standaard SVBP2012 met bijbehorende kleine wijzigingen in de terminologie en standaard regels.

Zienswijzen

Tot en met 27 januari 2016 kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen als reactie op dit ontwerpbestemmingsplan. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van Roerdalen, Postbus 6099, 6077 ZH Sint Odiliënberg. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient u een afspraak te maken. Een afspraak dient uiterlijk één week voor het einde van de termijn van inzage te zijn gemaakt. Het is niet mogelijk telefonisch een zienswijze kenbaar te maken.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het team REO van de afdeling Leefomgeving, telefoon (0475) 538 888 op maandag tot en met vrijdag.

Naar boven