Logo Zeevang
Inspraak en vooroverleg voorontwerpbestemmingsplan IJsselmeerdijk 27, Zeevang

Het college van burgemeester en wethouders van Zeevang maakt bekend dat met ingang van 18 februari 2015 gedurende twee weken het voorontwerp van het bestemmingsplan IJsselmeerdijk 27 in het kader van de inspraak en het wettelijk vooroverleg ex artikel 3.1.1. Besluit ruimtelijke ordening voor een ieder ter inzage ligt.

Het plangebied betreft een locatie aan de Ijsselmeerdijk te Warder. Het plan beoogt de sloop van bestaande opstallen en het daarvoor in de plaats realiseren van een nieuwe stolp met enkele bijgebouwen. Tevens wordt met dit bestemmingsplan een B&B en inpandige, kleinschalige wellness mogelijk gemaakt.

Gedurende genoemde termijn liggen de bij dit bestemmingsplan behorende stukken tijdens openingstijden ter inzage in de hal van het gemeentehuis. Ook zijn de stukken te raadplegen op de gemeentelijke website www.zeevang.nl. Het plan is digitaal te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Schriftelijke inspraakreacties kunnen tot en met 3 maart 2015 worden ingediend bij burgemeester en wethouders van Zeevang, Postbus 1, 1474 ZG Oosthuizen. Voor vragen kunt u contact opnemen met de heer P. Aalbers, te. Nr. 0299 409444.

Naar boven