Logo Haaksbergen
Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Haaksbergen, partiële herziening Oldekotsedijk 51 en 55’, Haaksbergen

Burgemeester en wethouders van Haaksbergen maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend:

Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Haaksbergen, partiële herziening Oldekotsedijk 51 en 55’

Het college van burgemeester en wethouders heeft in zijn vergadering van 10 februari 2015 besloten het ontwerp bestemmingsplan ‘Buitengebied Haaksbergen, partiële herziening Oldekotsedijk 51 en 55’ ter inzage te leggen. Het plangebied bevat de percelen aan de Oldekotsedijk 51 en 55 en omgeving. Dit bestemmingsplan heeft tot doel om een rood voor rood project te realiseren. Op beide percelen worden landschapsontsierende bebouwing gesloopt (totaal 1.825 m2) en geïnvesteerd in de ruimtelijke kwaliteit. De twee rood voor rood woningen worden gerealiseerd op direct aangrenzende gronden van de slooplocatie.

Het identificatienummer van het bestemmingsplan is NL.IMRO.0158.BP1112-0001

Ter inzage

Het ontwerp bestemmingsplan ‘Buitengebied Haaksbergen, partiële herziening Oldekotsedijk 51 en 55’ (inclusief bijbehorende bijlagen) ligt met ingang van 20 februari 2015 tot en met 2 april 2015 voor een periode van zes weken voor iedereen ter inzage. Het bestemmingsplan ligt ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis.

Het plan met de bijbehorende stukken is tevens in digitale vorm te raadplegen via onze website www.Haaksbergen.nl → Bestemmingsplannen inzien → Buitengebied → Ontwerp. Hier vindt u ook een rechtstreekse link naar www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tijdens de terinzage termijn kan een ieder reageren. Uw zienswijze kunt u indienen bij de gemeenteraad, Postbus 102, 7480 AC Haaksbergen. Tevens bestaat de mogelijkheid voor een mondelinge zienswijze. Hiervoor kunt u contact opnemen met behandeld ambtenaar de heer Ruud Oude Moleman (053) 573 45 67.

Haaksbergen, 19 februari 2015

Burgemeester en wethouders van Haaksbergen, J.C. Gerritsen, burgemeester

M.E. Kragting – de Groot, secretaris

Naar boven