Bestemmingsplan Buitengebied Hof van Twente, voor wat betreft de locaties Slaghekkenweg 14b, Slaghekkenweg 30 en Torendijk 7, onherroepelijk

Logo Hof van Twente

De raad van de gemeente Hof van Twente heeft bij besluit van 30 september 2014 het

bestemmingsplan Buitengebied Hof van Twente, herziening Slaghekkenweg 14b, Slaghekken-weg 30 en Torendijk 7 vastgesteld. Met de vaststelling van het bestemmingsplan ‘Buitengebied Hof van Twente’ op 16 december 2014 zijn deze wijzigingen opnieuw vastgesteld.

Het bestemmingsplan voorziet in een vergroting van het agrarische bouwperceel van het bedrijf Slaghekkenweg 14b te Bentelo en het opheffen van de agrarische bestemmingen voor de locaties Slaghekkenweg 30 te Bentelo en Torendijk 7 te Ambt Delden.

Tegen dit besluit is beroep ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. De Afdeling heeft op 9 december 2015 een uitspraak gedaan. Met deze uitspraak is het bestemmingsplan Buitengebied Hof van Twente, voor wat betreft de locaties

Slaghekkenweg 14b, Slaghekkenweg 30 en Torendijk 7, onherroepelijk geworden.

Het onherroepelijke bestemmingsplan is in te zien:

 tijdens openingstijden in het gemeentehuis Hof van Twente, de Höfte 7 te Goor;

 op onze website www.hofvantwente.nl/ruimtelijkeplannen;

 via deze rechtstreekse link: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1735.HVTBuitengebied-VS50

De bestanden van het digitale bestemmingsplan zijn te downloaden van: http://ftp.hofvantwente.nl/Reo/plannen/NL.IMRO.1735.HVTBuitengebied-/NL.IMRO.1735.HVTBuitengebied-VS50. Deze bestanden kunnen als ondergrond gebruikt worden voor het maken van bijvoorbeeld een bouwplan.

 

16 december 2015.

Burgemeester en wethouders van Hof van Twente,

drs. H.A.M. Nauta-van Moorsel MPM, burgemeester.

 

Naar boven