Logo Nuth
Ontwerpbesluit Wet algemene bepalingen omgevingsrecht Opfergeltstraat 14 Wijnandsrade, Nuth

Omgevingsvergunning (Wabo)

Burgemeester en wethouders van Nuth maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voornemens zijn om vergunning te verlenen ten behoeve het vergroten/verbouwen van een bijgebouw tot kapsalon op het adres Opfergeltstraat 14 te Wijnandsrade.

Het ontwerpbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken, die redelijkerwijs noodzakelijk mogen worden geacht voor een beoordeling van dit besluit, zullen met ingang van 25 februari 2015 gedurende zes weken ter inzage worden gelegd in het gemeentehuis van Nuth aan het Deweverplein 1 te Nuth, aan de balie Wonen en Bouwen.

Om de stukken in te zien kunt u een afspraak maken via www.nuth.nl, telefonisch via 14 045 of persoonlijk aan de receptie van het gemeentehuis.

Binnen de genoemde periode kan eenieder schriftelijk zienswijzen over het ontwerpbesluit kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Nuth, Postbus 22000, 6360 AA te Nuth.

Binnen deze periode kunnen ook mondeling zienswijzen worden ingebracht. Ook hiervoor dient een afspraak gemaakt te worden zoals boven omschreven. Desgevraagd kan een hoorzitting worden georganiseerd na een (tijdige) aanvraag daartoe bij het cluster Bouwen en Wonen.

Bij dit loket kunnen de bedoelde stukken worden ingezien, eventuele afschriften van stukken (tegen vergoeding van de legeskosten) worden gevraagd en nadere informatie over de aanvraag, de procedure, etc. worden verkregen.

Tegen een definitieve beschikking kan slechts beroep worden aangetekend door belanghebbenden die ook zienswijzen over het ontwerpbesluit hebben ingebracht.

Nuth, 11 februari 2015

Het college van burgemeester en wethouders van Nuth.

Naar boven