Vooraankondiging op grond van artikel 1.3.1. Besluit ruimtelijke ordening, Bergen op Zoom

Logo Bergen op Zoom

Het college van burgemeester en wethouders maakt, overeenkomstig artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro, bekend, dat zij:

  • -

    een bestemmingsplan voorbereidt voor het perceel plaatselijk bekend: Kastanjelaan 65 in Bergen op Zoom. Het doel van dit bestemmingsplan is om het reeds bestaande gebruik ten behoeve van detailhandel te voorzien van een planologische basis;

  • -

    een bestemmingsplan voorbereidt voor het zogenaamde voormalig PNEM-terrein, gelegen aan de Van Konijnenburgweg in Bergen op Zoom. Het doel van dit bestemmingsplan is om de voorgenomen woningbouwontwikkeling op dit terrein te voorzien van een planologische basis;

  • -

    een bestemmingsplan voorbereidt voor het voormalig terrein van de brandweerkazerne, gelegen op de hoek Van Konijnenburgweg / Zuid-Westsingel. Het doel van dit bestemmingsplan is om de voorgenomen woningbouwontwikkeling op dit terrein te voorzien van een planologische basis.

 

Op termijn zal een ontwerpbestemmingsplan ter inzage worden gelegd in de leeshoek van het Stadskantoor, J. Obrechtlaan 5, Bergen op Zoom. Het ontwerpbestemmingsplan zal ook digitaal beschikbaar worden gesteld via onze gemeentelijke website www.bergenopzoom.nl en via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. De terinzagelegging zal worden gepubliceerd in Staatscourant, de Bergen op Zoomse Bode en op de gemeentelijke website.

 

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt contact opnemen met het team Ruimtelijke Ordening en Vergunningen. Op grond van artikel 1.3.1. Bro wordt hier gemeld dat omtrent het voornemen geen gelegenheid wordt geboden zienswijzen naar voren te brengen.

 

Bergen op Zoom, 23 december 2015

Naar boven