Ontwerpbesluit hogere waarden Wet geluidhinder ten behoeve van ontwerp-uitwerkingsplan “Scheepmakerskwartier fase 2A”, Haarlem

Logo Haarlem

Burgemeester en wethouders van Haarlem maken bekend dat zij voornemens zijn ambtshalve hogere waarden vaststellen voor de ten hoogst toelaatbare geluidsbelasting (op grond van art. 110a de Wet geluidhinder) vanwege het weg- en railverkeerslawaai ten behoeve van de in ontwerp-uitwerkingsplan Scheepmakerskwartier fase 2A mogelijk gemaakte hoogwaardige woningbouw.

Ter inzage

Dit ontwerpbesluit met daarbij gevoegd de hogere waarde per meetpunt ligt (incl. kaart met meetpunten en de overige stukken) vanaf vrijdag18 december 2015 , gedurende zes weken ter inzage. Dit gelijktijdig met het ontwerpuitwerkingsplan ‘Scheepmakerskwartier fase 2A’. De geluidsrapporten zijn opgenomen als bijlage bij genoemd ontwerp-uitwerkingsplan.

U kunt het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken inzien in de publiekshal in de Raakspoort, Zijlvest 39, 2011 VB te Haarlem (hoek Zijlvest/Raaks). De publiekshal is geopend op werkdagen van 09.00 uur tot 16.00 uur. Op donderdag van 09.00 uur tot 20.00 uur. Daarnaast kunt u het ontwerpbesluit vanaf 18 december 2015 raadplegen op www.haarlem.nl via het Digitaal Loket en via het Bestuurlijk Informatiesysteem (BIS);

Zienswijzen

Gedurende de inzagetermijn kunnen belanghebbenden zienswijzen naar voren brengen inzake het ontwerpbesluit bij het college van burgemeester en wethouders van Haarlem. Dit kan digitaal via het emailadres bestemmingsplannen@haarlem.nl. Schriftelijke zienswijzen stuurt u naar Postbus 511, 2003 PB in Haarlem, t.a.v. Dhr. J. van Heusden. Uw zienswijze dient voorzien te zijn van uw naam, adres, datum en de naam van het besluit. Voor mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar op tel. 023- 511 3545 (b.g.g. op tel. 023-5113551)..

Naar boven