Ontwerpbesluit vaststelling bebouwde komgrenzen Boswet Pijnacker-Nootdorp

Logo Pijnacker-Nootdorp

Het college van burgemeester en wethouders van Pijnacker-Nootdorp deelt mee dat van 15 december 2015 tot en met 14 januari 2016 voor iedereen ter inzage ligt het ontwerpbesluit vaststelling bebouwde komgrenzen Boswet Pijnacker-Nootdorp.

Bebouwde komgrenzen

Op grond van verschillende wetten moet de Gemeenteraad komgrenzen vaststellen. Namelijk een bebouwde komgrens in het kader van de Boswet en een bebouwde komgrens in het kader van de Wegenverkeerswet/Wegenwet. Bepalingen van de Algemene Plaatselijke Verordening Pijnacker-Nootdorp 2012 hanteren en verwijzen naar deze komgrenzen.

De bebouwde komgrenzen voor de Wegenverkeerswet/Wegenwet zijn recent vastgesteld, die van de Boswet niet. In voorliggend ontwerpraadsbesluit wordt voorgesteld de grenzen te actualiseren en één grens te hanteren voor zowel de Boswet als de Wegenverkeerswet/Wegenwet.

Inzage

Van 15 december 2015 tot en met 14 januari 2016 ligt een afschrift van het ontwerpbesluit ter inzage bij de informatiebalie van het gemeentehuis aan het Oranjeplein 1 in Pijnacker. Tijdens de inzagetermijn kunt u schriftelijk een inspraakreactie of zienswijze naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 1, 2640 AA Pijnacker.

Naar boven