Omgevingsvergunning Santpoorterstraat 41-49 en Aelbertsbergstraat 45 te Haarlem

Logo Haarlem

Burgemeester en wethouders van Haarlem maken bekend dat zij , met toepassing van artikel 2.12 eerste lid, onder 1, sub 3 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, een omgevingsvergunning hebben verleend voor het onderstaande project.

Project

Het bouwen van vier appartementen op de bestaande bebouwing aan Santpoorterstraat 41-49 en Aelbertsbergstraat 45 te Haarlem.

De aanvraag is geregistreerd onder nummer 2014-02970.

De aanvraag heeft betrekking op de activiteit handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening .

Inzage

De omgevingsvergunning en de daarbij behorende relevante stukken zijn in te zien vanaf

11 december 2015 tot en met 22 januari 2016 .

U kunt de stukken inzien in de publiekshal in de Raakspoort aan Zijlvest 39 te Haarlem. De publiekshal is geopend op werkdagen van 9.00 uur tot 16.00 uur. Op donderdag van 9.00 uur tot 20.00 uur.

Daarnaast kunt u het ontwerpbesluit vanaf 11 december 2015 raadplegen via het digitaal loket van de gemeente Haarlem: http://e-diensten.haarlem.nl/bestemming/bst_nav.asp

Beroep

Gedurende de hierboven genoemde termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden die (tijdig) hun zienswijze hebben gegeven op de ontwerp-omgevingsvergunning, evenals belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen op het ontwerpbesluit naar voren hebben gebracht, gemotiveerd beroep aantekenen bij de Rechtbank Haarlem, sector Bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem. U kunt ook digitaal beroep instellen bij de rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Naar boven