Rectificatie Gemeenteblad nummer 12447 en Staatscourant nummer 4173: Gemeente Nissewaard: ter inzage vastgesteld wijzigingsplan Heerlijk Heenvliet
Logo Nissewaard
In Gemeenteblad nummer 12447 en Staatscourant nummer 4173 van 11 februari 2015 is een verkeerde termijn gepubliceerd waarin de stukken kunnen worden ingezien. De juiste termijn van de terinzagelegging is: van 12 tot februari tot 26 maart 2015.
Hier onder staat de juiste tekst van de kennisgeving van de ter inzagelegging.
 
Kennisgeving op grond van artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening.
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bernisse heeft op 16 december 2014 het wijzigingsplan Heerlijk Heenvliet ongewijzigd vastgesteld.
Inhoud/plangebied
Het wijzigingsplan maakt de woningbouwontwikkeling ‘Heerlijk Heenvliet’ aan de westzijde van de kern Heenvliet mogelijk op voormalige agrarische gronden.
Bij de vaststelling is naar aanleiding van een informele reactie van de provincie Zuid-Holland de paragraaf 3.3.1 van de toelichting tekstueel aangevuld waarbij aan de hand van de ladder van duurzame verstedelijking gemotiveerd is waarom er op onderhavige locatie gelegen buiten de BSD (bestaand stads-/dorpsgebied) woningbouw mogelijk gemaakt wordt. De door een belanghebbende ingediende zienswijze heeft niet geleid tot aanpassing van het plan. De indiener van de zienswijze wordt schriftelijk op de hoogte gebracht omtrent de afhandeling van de zienswijze.
Planfase
Vastgesteld.
Plannummer
NL.IMRO.0568.BNSHNVDRP032013-0900
Inzage
U kunt het vastgestelde wijzigingsplan van 12 februari tot 26 maart 2015 inzien:
Reacties
Gedurende de termijn van terinzageligging kan een belanghebbende, die tijdig zijn zienswijze over het ontwerp bij het college van burgemeester en wethouders kenbaar heeft gemaakt, alsmede een belanghebbende, die aantoont dat hij dat redelijkerwijs niet heeft kunnen doen, tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.
Inwerkingtreding
Het besluit van het college van burgemeester en wethouders treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Degene, die beroep instelt, kan een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.
Meer weten?
Wilt u meer weten over het wijzigingsplan of wilt u een afspraak maken dan kunt u telefonisch contact opnemen met het team Stadsontwikkeling via telefoonnummer: 14 0181.
Naar boven