Ontwerp bestemmingsplan Evenementen Leidse Hout

Logo Leiden

Op 1 december 2015 heeft het college van burgemeester en wethouders besloten het ontwerp bestemmingsplan ‘Evenementen Leidse Hout’ (NL.IMRO.0546.BP00119-0201) vrij te geven voor het indienen van zienswijzen.

 

Toelichting

Het bestemmingsplan maakt, onder voorwaarden, evenementen mogelijk op een drietal aangewezen terreinen in de Leidse Hout, te weten de Grote Speelweide, het Openluchttheater en bij het Muziekpaviljoen/Theehuis. Het bestemmingsplan repareert enkele onderdelen uit het bestemmingsplan ‘Leiden Noordwest’, die door de Raad van State vernietigd waren.

 

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van donderdag 10 december 2015 tot en met woensdag 20 januari 2016 ter inzage. De digitale versie van het ontwerpbestemmingsplan is te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en als pdf op www.leiden.nl/ruimtelijkeordening. De papieren versie van het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage in het atrium van het stadhuis (Stadhuisplein 1) en in het Stadsbouwhuis (Langegracht 72).

 

Zienswijze

Gedurende de inzagetermijn kunnen zienswijzen op het ontwerp bestemmingsplan worden ingediend bij de gemeenteraad van Leiden (postbus 9100, 2300PC Leiden).

Het is ook mogelijk uw zienswijze per e-mail te sturen naar sleutel@leiden.nl, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Evenementen Leidse Hout, t.a.v. team RO’.

Een mondelinge zienswijze kan naar voren worden gebracht na voorafgaande af spraak via het secretariaat van het team RO, tel. (071) 5165232.

 

Informatie

Nadere informatie kunt u inwinnen bij het servicepunt Bouwen en Wonen, Langegracht 72, Leiden. Openingstijden en overige contactgegevens zijn te vinden via www.leiden.nl/contact-openingstijden. De gemeente Leiden is op werkdagen bereikbaar via tel. 14 071.

 

Naar boven