Ontwerpomgevingsvergunning‘Verlenging James Wattlaan, Drunen’

Logo Heusden

Het college van Heusden maakt bekend, dat hij heeft ingestemd met de ontwerpomgevingsvergunning ‘Verlenging James Wattlaan, Drunen (NL.IMRO.0797.verlengJWatt-OV01)’.

 

Het plangebied ligt in het verlengde van de huidige James Wattlaan in Drunen. Het betreft een smalle strook grond ten noorden van enkele bedrijfkavels op het bedrijventerrein Metal Valley in Drunen, ten zuiden en parallel aan de Spoorlaan. Het perceel is kadastraal bekend als sectie K, nummers 2080 en 2581.

 

Het plan is om de James Wattlaan in westelijke richting te verlengen, om daarmee de bedrijfskavels aan die zijde te ontsluiten. Momenteel heeft het projectgebied een bestemming die het gebruik van de weg niet toestaat. Daarom heeft het college een omgevingsvergunning met uitgebreide procedure conform de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) aangevraagd. Daarmee is het mogelijk af te wijken van het bestemmingsplan en het project te realiseren.

Inzage

De ontwerpomgevingsvergunning ligt met de bijbehorende stukken met ingang van 10 december 2015 gedurende zes weken ter inzage. U kunt de stukken tijdens openingstijden inzien in het gemeentehuis in Vlijmen. Een digitale versie van de ontwerpomgevingsvergunning is raadpleegbaar via www.heusden.nl.

Zienswijze

Gedurende de bovengenoemde termijn kunt u naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling een zienswijze omtrent de ontwerpomgevingsvergunning indienen. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar het college van Heusden, postbus 41, 5250 AA Vlijmen. Graag bij uw schriftelijke reactie zaaknummer 455132 vermelden. Wilt u mondeling reageren, of wenst u informatie, dan kunt u contact opnemen met Marco Molijn via het (vijfcijferige) telefoonnummer 14073.

Naar boven