Verkeersbesluit toegankelijkheid kernwinkelgebied Winschoten

Logo Oldambt

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oldambt maken, ingevolge de Wegenverkeerswet 1994, bekend dat zij een verkeersbesluit hebben genomen met betrekking tot de toegankelijkheid van het kernwinkelgebied (voetgangersgebied) in Winschoten voor langzaam verkeer (fietsers). Er wordt besloten:  

 

  • 1.

    Tot het volledig openstellen van het Israelplein, Marktplein en Vissersdijk voor fietsverkeer;

  • 2.

    Tot het beperkt openstellen van de Torenstraat, Langestraat en de toeleidende stegen voor fietsverkeer en wel zodanig dat fietsen van maandag t/m zaterdag tussen 9.00 – 18.00 uur, op koopavond en koopzondag niet is toegestaan.

 

Het verkeersbesluit waarin bovenstaande juridisch is vastgelegd ligt in het gemeentehuis van de gemeente Oldambt, Johan Modastraat 6 te Winschoten, ter inzage van 19 november 2015 t/m 30 december 2015.

 

Ter inzagelegging algemeen.

Tijdens openingstijden van het gemeentehuis te Winschoten liggen de stukken ter inzage. Voor nadere informatie en voor het maken van een afspraak om de stukken in te zien kunt u bellen (0597) 48 20 00. Tegen betaling van de kosten kan een ieder een kopie van deze stukken krijgen. Digitaal opvragen van stukken kan via info@gemeente-oldambt.

Dit besluit is eerder bekend gemaakt in het gemeenteblad van 18 november 2015.

 

Winschoten, 9 december 2015

Naar boven