Wijzigingsplan Flevoweg ongenummerd gemeente Ermelo

Logo Ermelo

Ontwerpwijzigingsplan ter inzage

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat met ingang van 10 december 2015 tot en met 20 januari 2016 het ontwerpbesluit met het ontwerpwijzigingsplan Flevoweg ongenummerd, voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis. U kunt hiervoor terecht tijdens de openingstelling van de afdeling Publiekszaken van 08.30-12.30 uur. U kunt deze stukken ook digitaal raadplegen via www.ermelo.nl/bestemmingsplannen. Het ontwerpwijzigingsplan Flevoweg ongenummerd, met identificatienummer NL.IMRO.0233.WPflevowegong-0301, kunt u ook digitaal raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl (RO-Online).

 

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het omzetten van agrarische gronden langs de Flevoweg naar natuur. Deze gronden krijgen de bestemming Natuur zodat natuurontwikkeling kan plaatsvinden.

 

Gedurende bovenvermelde termijn kan een ieder bij de gemeenteraad, Postbus 500, 3850 AM Ermelo, schriftelijk of mondeling een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u contact opnemen met de afdeling Publiekszaken. U kunt ook met DigiD een zienswijze indienen via www.ermelo.nl/zienswijze.

 

Ermelo, 9 december 2015.

Het college van burgemeester en wethouders van Ermelo.

 

Naar boven