Ontwerpbeschikking Flora- en faunawet, Faunabeheereenheid Zuid-Holland, geheel Zuid-Holland

Logo Zuid-Holland

Onderwerp

Omgevingsdienst Haaglanden maakt namens Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland bekend dat het voornemen bestaat om ontheffing te verlenen aan de Faunabeheereenheid Zuid-Holland voor het doden van roeken op enkele schadegevoelige gewassen in werkgebieden van een achttal wildbeheereenheden in de provincie Zuid-Holland.

Zienswijze

Een belanghebbende kan tijdens de periode van ter inzagelegging schriftelijk of mondeling een zienswijze inbrengen op de ontwerpbeschikking. De schriftelijke zienswijze moet ten minste bevatten:

- naam en het adres van de indiener;

- de dagtekening;

- een motivering.

De zienswijze dient onder vermelding van ODH-2015-00734749 te worden gericht aan Omgevingsdienst Haaglanden, Postbus 14060, 2501 GB Den Haag.

Inzage

U kunt de ontwerpbeschikking en de overige relevante stukken vanaf 9 december 2015 tot en met 19 januari 2016 inzien op werkdagen:

- bij de Omgevingsdienst Haaglanden, tijdens kantooruren (na telefonische afspraak), Zuid-Hollandplein 1 te Den Haag, tel.nr. (070) 218 99 02.

Inlichtingen

Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot de afdeling Toetsing & Vergunningverlening Milieu, e-mailadres: vergunningen@odh.nl.

Naar boven