Logo Veldhoven
Onherroepelijke bestemmingsplannen Oerle-Zuid, Smidsvuurke en B.V. Hoofflaan, Veldhoven

Burgemeester en wethouders van Veldhoven maken bekend, dat de onderstaande vastgestelde bestemmingsplannen met ingang van 30 januari 2015 onherroepelijk zijn geworden.

Naam en omschrijving bestemmingsplan

  • 1. Bestemmingsplan ‘Oerle-Zuid, herziening I’: dit bestemmingsplan voorziet in meer flexibiliteit om Oerle-Zuid te kunnen ontwikkelen.

  • 2. Bestemmingsplan ‘Oerle 2005, herziening Smidsvuurke’: dit bestemmingsplan voorziet in de mogelijkheid om op het perceel Smidsvuurke 5 een extra woning te realiseren.

  • 3. Bestemmingsplan ‘d’Ekker, herziening burgemeester van Hoofflaan 134’: dit bestemmingsplan voorziet in de omzetting van een bedrijfsbestemming in een woonfunctie onder toevoeging van een woning binnen de voormalige praktijkruimte aan de burgemeester van Hoofflaan 134.

U kunt de bestemmingsplannen op afspraak inzien bij de afdeling Regie en Ontwikkeling, Meiveld 1, 5501 KA te Veldhoven.

De plannen zijn te raadplegen op http://www.ruimtelijkeplannen.nl en via de website www.veldhoven.nl. Zoektermen: ‘bestemmingsplan ‘Oerle-Zuid, herziening I’, ‘bestemmingsplan ‘Oerle 2005, herziening Smidsvuurke’ en/of ‘bestemmingsplan ‘d’Ekker, herziening burgemeester van Hoofflaan 134’.

Hebt u vragen of opmerkingen over de inhoud van dit artikel, neemt u dan telefonisch contact op met de afdeling Regie en Ontwikkeling via telefoonnummer 14 040 of via email gemeente@veldhoven.nl

Veldhoven, 18 februari 2015

Naar boven