Logo Rucphen
Omgevingsvergunning Martenstraat 4 Sprundel, Rucphen

Kennisgeving beschikking

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Uitgebreide voorbereidingsprocedure

Burgemeester en wethouders van Rucphen maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht vergunning hebben verleend:

Voor: C.M.A. Oomen

Activiteit(en): strijdig gebruik en milieu

Locatie: Martenstraat 4 Sprundel

De beschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 18 februari 2015 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis te Rucphen. De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken zijn elke werkdag in te zien van 08.00- 12.00u en op woensdag van 08.00-20.00u.

De beschikking is ten opzichte van de ontwerpbeschikking gewijzigd.

Tegen de beschikking kan beroep worden ingesteld door:

  • Degenen die zienswijzen hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

  • De adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over de ontwerpbeschikking.

  • Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

Beroepsclausule

Tegen het besluit kan binnen zes weken na bekendmaking beroep worden aangetekend. Het beroepsschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Postbus 90006, 4800 PA te Breda. De beschikking treedt in werking nadat de termijn voor het indienen van een beroepschrift is verstreken. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Hebben u of derde belanghebbenden er veel belang bij dat dit besluit niet in werking treedt, dan kan een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Voorzieningenrechter Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Postbus 90006, 4800 PA te Breda. Wanneer een voorlopige voorziening wordt aangevraagd treedt de beschikking pas in werking nadat hierover een beslissing is genomen.

Naar boven