Kennisgeving vaststelling Uitwerkingsplan “8e Uitwerking bestemmingsplan HSL-Overschie, Rietzoom - Biezenrijk-Oost  

Logo Rotterdam

Burgemeester en wethouders van Rotterdam maken bekend dat de 8e uitwerking van het bestemmingsplan “HSL-Overschie” is vastgesteld.

 

Het vastgestelde uitwerkingsplan “8e Uitwerking HSL-Overschie” ligt met ingang van vrijdag 11 december 2015 tot en met vrijdag 22 januari 2016 ter inzage bij:

• Stadsontwikkeling Rotterdam (na telefonische afspraak 010 - 489 6360).

 

Het ontwerp-uitwerkingsplan is tevens beschikbaar via de gemeentelijke website www.rotterdam.nl/bestemmingsplannen.

 

Het uitwerkingsplan betreft een uitwerking van het bestemmingsplan “HSL-Overschie” ten behoeve van het deelgebied Rietzoom - Biezenrijk-Oost.

 

Tegen het vaststellingsbesluit kan van zaterdag 12 december 2015  tot en met vrijdag 22 januari 2016  beroep worden ingesteld door:

- belanghebbenden die tijdig hun zienswijze over het ontwerp naar voren hebben gebracht;

- belanghebbenden die kunnen aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest.

 

Het beroep moet schriftelijk worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Indien beroep wordt ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Voor zowel het beroepschrift als het verzoekschrift is griffierecht verschuldigd. Het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Het besluit treedt dan niet in werking alvorens op het verzoek is beslist.

 

Rotterdam, 9 december 2015.

Burgemeester en wethouders voornoemd,

namens dezen,

 

drs. P.W. Verhoeven

Algemeen directeur cluster Stadsontwikkeling

 

Naar boven