Ontwerpbestemmingsplan Laageind 14 Driebruggen

Logo Bodegraven-Reeuwijk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat vanaf donderdag 10 december 2014 tot en met woensdag 13 januari 2016 het volgende bestemmingsplan ter inzage ligt:

ontwerpbestemmingsplan “Laageind 14 Driebruggen” (NL.IMRO.1901.15Laageind14-BP40)

Het bestemmingsplan betreft het mogelijk maken van een tweede woning en de splitsing van het perceel aan de Laageind 14 te Driebruggen, terwijl op basis van de ruimte voor ruimte regeling de stallen van het voormalige agrarisch bedrijf worden verwijderd.

Het ontwerp bestemmingsplan ligt voor iedereen op de volgende wijzen ter inzage:

  • digitaal via de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • op papier, inclusief de onderliggende stukken en digitaal tijdens de openingsuren in het Klantencontactcentrum (KCC) aan de Julianastraat 6 in Bodegraven (Bij Everts).

De bronbestanden van het ontwerp bestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld op: http://ruimtelijkeplannen.bodegraven-reeuwijk.nl/

Gedurende de inzagetermijn kunt u schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij de gemeenteraad van gemeente Bodegraven-Reeuwijk, Postbus 401, 2410 AK Bodegraven. Voor een mondelinge reactie kunt u een afspraak maken met de heer V.F. van Braam van Vloten, team Inwoners en Bedrijven, tel. (0172) 522 522.

De gemeenteraad neemt een besluit over de vaststelling van het bestemmingsplan waarbij de eventueel ingediende zienswijzen zullen worden betrokken.

Naar boven