Ontwerp wijzigingsplan Nieuwendijk 39 te Wijhe

Logo Olst-Wijhe

 

Voor de locatie Nieuwendijk 39 te Wijhe, kadastraal bekend als gemeente Wijhe, sectie F nummer 6099 is een ontwerpwijzigingsplan opgesteld. Het wijzigingsplan maakt het wijzigen van de bestemming ‘bedrijf’ naar ‘wonen’ en het realiseren van een bouwkavel voor de bouw van een nieuwe woning mogelijk. De bestaande bedrijfsbebouwing zal worden gesloopt en de bestaande bedrijfswoning blijft bestaan.

Het wijzigingsplan, met het identificatienummer NL.IMRO.1773.BP2015004015-0201 ligt van 10 december 2015 tot en met 20 januari 2016 ter inzage en is digitaal raadpleegbaar op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. De bronbestanden zijn beschikbaar via http://ro.olst-wijhe.nl. Het plan, inclusief de bijbehorende stukken, ligt ook ter inzage bij ons klantcontactcentrum in Wijhe (Raadhuisplein 1) en in Olst (Holstohus, Jan Schamhartstraat 5b).

Binnen de genoemde termijn van zes weken kan iedereen mondeling of schriftelijk zienswijzen naar voren brengen. Uw schriftelijke zienswijze kunt u indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Olst-Wijhe, Postbus 23, 8130 AA Wijhe. U dient te vermelden op welk plan en op welke onderdelen van dit plan de zienswijze betrekking heeft. Voor meer informatie of voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u terecht bij het Team Leefomgeving, telefonisch te bereiken via 14 0570.

 

 

 

 

 

 

Naar boven