Vestiging voorkeursrecht artikel 4 van de Wvg, Kleine Where

Logo Purmerend

Het college van burgemeester en wethouders maakt op grond van artikel 7, lid 1 van de Wet voorkeursrecht gemeenten (Wvg) bekend dat de raad van de gemeente Purmerend  op grond van artikel 4 van de Wvg op 26 november 2015 heeft besloten gronden aan te wijzen waarop de bepalingen van de Wvg van toepassing zijn.

 

De aanwijzing betreft de percelen, kadastraal bekend gemeente Purmerend, sectie E, nummers 1826 en 1841, plaatselijk bekend respectievelijk Purmerweg 35 en 43.

 

Het besluit van de raad  ligt samen met de bij het besluit behorende bijlagen, bestaande uit een kadastrale kaart en een lijst met aangewezen percelen volgens de registers van het kadaster, met ingang van 1 december 2015 gedurende 6 weken voor iedereen ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis.

 

Het besluit treedt in werking de dag na dagtekening van de Staatscourant waarin de terinzagelegging bekend is gemaakt.

 

 

Bezwaar

Tegen het besluit kunnen belanghebbenden op grond van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) gedurende zes weken na dagtekeningen van deze publicatie in de Staatscourant een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 15, 1440 AA Purmerend.

Het bezwaarschrift dient te worden ondertekend en dient ten minste te bevatten:

  • 1.

    de naam en het adres van de indiener;

  • 2.

    de dagtekening;

  • 3.

    de omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht;

  • 4.

    de gronden van het bezwaar.

     

Van de belanghebbenden die al bezwaar hebben aangetekend tegen het collegebesluit tot voorlopige aanwijzing d.d. 22 september 2015 wordt het bezwaarschrift overeenkomstig artikel 6 lid 3 Wvg geacht te zijn gericht tegen het raadsbesluit van 26 november 2015.

 

Naar boven