Bekendmaking raadsbesluit toepassing coördinatieregeling Wet ruimtelijke ordening ten behoeve van de realisatie van een bedrijfsschuur en bedrijfswoning op een bedrijfslocatie gelegen ten zuiden van de percelen Kampstraat 18 t/m 24a te Eext.

Logo Aa en Hunze

Burgemeester en wethouders van Aa en Hunze maken bekend dat de gemeenteraad op 26 november 2015 heeft besloten om de coördinatieregeling ex artikel 3.30 Wet ruimtelijke ordening van toepassing te verklaren in het kader van het bestemmingsplan voor de realisatie van een nieuwe bedrijfswoning en bedrijfsloods op een bedrijfslocatie gelegen ten zuiden van de percelen Kampstraat 18 t/m 24a, met de toegangsweg gelegen tussen de percelen Kampstraat 16 en 18 te Eext.

De coördinatieregeling maakt het mogelijk om gecoördineerd over het bestemmingsplan en de

omgevingsvergunning die betrekking hebben op de realisatie van de bedrijfsloods en bedrijfswoning te besluiten. Dit betekent dat de ter inzage legging van het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerp van de omgevingsvergunning gelijktijdig plaatsvinden. Tegen beide kunnen zienswijzen worden ingediend. Na het vaststellen van het bestemmingsplan en het verlenen van de omgevingsvergunning, worden ook deze besluiten gelijktijdig ter inzage gelegd. Tegen beide kan in één keer beroep worden aangetekend bij de Raad van State.

Tegen het raadsbesluit tot van toepassing verklaren van de coördinatieregeling kan geen bezwaar of beroep worden ingediend

Naar boven