Ontwerpbestemmingsplan Woningbouw Cardealocatie

Logo Leiderdorp

Burgemeester en wethouders van Leiderdorp maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat van 3 december 2015 tot en met 13 januari 2016 het ontwerpbestemmingsplan Woningbouw Cardealocatie voor eenieder ter inzage ligt.

Inhoud bestemmingsplan

Het plangebied betreft (een gedeelte van) het braakliggend terrein op de hoek van de Simon Smitweg achter de nieuwbouwlocatie van Cardea en grenzend aan de wijk Holtlant.

Ontwikkelingen

Het bestemmingsplan maakt de realisatie van 47 woningen, waaronder 7 sociale huurwoningen, mogelijk.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan Woningbouw Cardealocatie is te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0547.BPcardealocatie-ON01). Tevens is een pdf-versie te vinden op de gemeentelijke website http://ro-online.leiderdorp.org/productie/NL.IMRO.0547.BPcardealocatie-ON01. Het bestemmingsplan kan ook tijdens openingstijden worden ingezien bij de receptiebalie in het gemeentehuis, Willem-Alexanderlaan 1 Leiderdorp. Wilt u een toelichting? Maakt u dan een afspraak.

Zienswijzen

Binnen de termijn van tervisielegging (van 3 december 2015 tot en met 13 januari 2016) kan een ieder zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk, digitaal dan wel mondeling naar voren brengen.

  • -

    Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad en kunnen worden gestuurd naar postbus 35, 2350 AA Leiderdorp, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Woningbouw Cardealocatie’.

  • -

    Digitale zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad en kunnen worden gemaild naar info@leiderdorp.nl, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerp bestemmingsplan Woningbouw Cardealocatie’.

  • -

    Mondelinge zienswijzen kunnen (op afspraak) naar voren worden gebracht in het gemeentehuis. U kunt hiervoor contact opnemen met Roland de Groot, beleidsmedewerker Ruimte, tel: 071-5458500, e-mail: rdegroot@leiderdorp.nl

Nadere informatie

-Voor nadere informatie over de procedure van het bestemmingsplan kunt u contact opnemen met Roland de Groot, beleidsmedewerker Ruimte, tel: 071-5458500, e-mail: rdegroot@leiderdorp.nl

Naar boven