Ontwerp omgevingsvergunning Rixt van Doniastraat 17 Nes

Logo Ameland

Ontwerp omgevingsvergunning recreatief appartement Rixt van Doniastraat 17 te Nes ter inzage

Burgemeester en wethouders van de gemeente Ameland maken bekend dat zij op grond van artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen voor het onderstaande project.

  • -

    Rixt van Doniastraat 17, 9163 GP Nes, kadastraal bekend gemeente Nes, sectie A, nummers 4309 en 4800: het wijzigen van het gebruik ten behoeve van een recreatief appartement. De aanvraag omgevingsvergunning is binnengekomen op 9 februari 2015 en betreft de activiteit het gebruik van gronden of bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan.

 

Zienswijze Tegen de ontwerp omgevingsvergunning, bijbehorende stukken en de ontwerpverklaring van geen bedenkingen kunt u vanaf 3 december 2015 tot 14 januari 2016 schriftelijke of mondelinge zienswijzen indienen. Wilt u daarbij duidelijk aangeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit uw zienswijze betrekking heeft? U kunt de stukken inzien op www.ameland.nl of tijdens openingstijden in het gemeentehuis in Ballum. Voor meer informatie of het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de medewerkers van het team Vergunningen via telefoonnummer (0519) 555 555.

 

Ballum, 2 december 2015

College van burgemeester en wethouders van Ameland

Namens deze:

A. de Hoop, burgemeester

Naar boven