Voorbereidingsbesluit Tulpentuin nabij nr. 40

Logo Houten

Burgemeester en wethouders van Houten maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.7 lid 7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad in haar vergadering van 24 november 2015 heeft besloten tot het nemen van een voorbereidingsbesluit voor het gebied Tulpentuin nabij nr. 40.

Met een voorbereidingsbesluit kondigt de gemeenteraad aan dat er een bestemmingsplan in voorbereiding is.

Het voorbereidingsbesluit treedt op 3 december 2015 in werking en heeft een werkingsduur van een jaar. Er is geen mogelijkheid voor bezwaar of beroep.

Het voorbereidingsbesluit zorgt voor een aanhoudingsplicht voor omgevingsvergunningen in het gebied van het voorbereidingsbesluit. Hierdoor is de gemeente Houten in staat een nieuw bestemmingsplan te ontwikkelen ten behoeve van de aanleg van een fietspad tussen de Tulpentuin (nabij nr. 40) en fietspad Overdamspad. De aanleg van dit fietspad is een uitdrukkelijke wens van omwonenden. Het is de bedoeling de op deze locatie geplande bestemming woondoeleinden met een kleine verschuiving in de richting van Porta Basilica in stand te laten.

Het raadsbesluit en de bijbehorende stukken zijn raadpleegbaar bij de Gemeente InG ang in het gemeentehuis aan het Onderdoor 25 te Houten. De Gemeente InGang is uitsluitend geopend op afspraak. Een afspraak kunt u maken via www.houten.nl/afspraak of via telefoonnummer (03 0 ) 63 92 611. Telefonisch is de gemeente bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30-17.00 uur.

Het besluit is tevens te raadplegen op: www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0321.00030FIETSPADAT8-OWVB

Daarnaast is het besluit raadpleegbaar via de gemeentelijke webviewer RoView: http://0321.roview.net/ Een handleiding voor deze viewer vindt u aan de linkerzijde van de betreffende webpagina.

De bronbestanden zijn beschikbaar via http://ruimtelijke-plannen.houten.nl onder het Idn: NL.IMRO.0321.00030FIETSPADAT8-OWVB.

Het besluit wordt tevens in pdf-formaat beschikbaar gesteld via de gemeentelijke website www.houten.nl/ voorbereidingsbesluiten .

Naar boven