Bekendmaking ontwerp bestemmingsplan en ontwerp besluit Hogere waarden Weverwijk 26, Leerbroek

Logo Zederik

Het college van de gemeente Zederik maakt, op grond van artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerp bestemmingsplan Weverwijk 26 Leerbroek ter inzage wordt gelegd. Dit ontwerp bestemmingsplan maakt de bouw van één woning mogelijk op het perceel Weverwijk 26 Leerbroek, kadastraal bekend gemeente Zederik ,sectie D, nummer 49.

Voor de bouw van deze woning dient ook een besluit Hogere Waarden te worden genomen. Het besluit Hogere Waarden volgt de procedure van het bestemmingsplan en wordt dus ook ter inzage gelegd.

Het ontwerp bestemmingsplan en het ontwerp besluit Hogere Waarden liggen vanaf vrijdag 27 november 2015 gedurende zes weken ter inzage bij de afdeling Publiekszaken in het gemeentehuis. Ook kunt u de documenten vinden op de website van de gemeente, www.zederik.nl/bestemmingsplannen en raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tijdens de inzage termijn kunt u schriftelijk (geen e-mail) of mondeling zienswijzen indienen. Dat betekent dat u uw mening over dit conceptbesluit kunt geven. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar het college van de gemeente Zederik, Postbus 1, 4230 BA Meerkerk. Voor mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de afdeling Ontwikkeling, telefoon (0183) 35 65 00.

Meerkerk, 26 november 2015

Naar boven