Gemeente Maastricht, omgevingsvergunning/Projectafwijkingsbesluit inpassen spa/wellness Brusseseweg 621

Logo Maastricht

Burgemeester en wethouders van Maastricht maken bekend, dat de verleende omgevingsvergunning inclusief projectafwijkingsbesluit voor het inpassen van een spa / wellness  in het pand Brusselseweg 621 met ingang van 4 december 2015 gedurende zes weken ter inzage wordt gelegd. Het plan is bekend onder zaaknummer 14-0927WB. Er is geen exploitatieplan vastgesteld.

 

Ter inzage legging

Met ingang van 4 december 2015 ligt de ruimtelijke onderbouwing analoog terr inzage aan het gemeenteloket, Mosae Forum 10, Maastricht. Tevens is de volledige omgevingsvergunning met projectafwijkingsbesluit digitaal te raadplegen op de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0935.ovBrusselseweg621-vg01

De bronbestanden zijn beschikbaar via:

http://ruimtelijkeplannen.maastricht.nl/manifest.html

Daarnaast is het bestemmingsplan te raadplegen op de gemeentelijke website:

www.gemeentemaastricht.nl/ruimtelijkeplannen

 

Beroep

Binnen een periode van zes weken na de bekendmaking is beroep mogelijk voor belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend tegen de ontwerp-omgevingsvergunning/projectafwijkingsbesluit, voor degene aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij dat niet hebben gedaan en voor een ieder voor zover het beroep betrekking heeft op wijzigingen die ten opzichte van het ontwerp zijn aangebracht.

Het indienen van een beroepschrift tegen een verleende vergunning heeft geen schorsende werking. Om te voorkomen dat gedurende de behandeling van uw beroepschrift uitvoering wordt gegeven aan de activiteit(en), dient u, naast het indienen van een beroepschrift, een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen.

Het beroep moet worden ingediend bij de Rechtbank Limburg, sector bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond. Het ondertekende beroepschrift bevat: de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep. U kunt uw beroep ook indienen via het digitaal loket Rechtspraak: https://loket.rechtspraak.nl/Burgers/Digitaal%20procederen. Voor een dergelijk beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

 

Maastricht 3 december 2015.

Burgemeester en wethouders van Maastricht,

Namens deze:

P.J. Buijtels, secretaris J.M. Penn te Strake, burgemeester

Naar boven