Logo Roosendaal
Omgevingsvergunning met ruimtelijke onderbouwing Borchwerf II veld B, Roosendaal

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Roosendaal is voornemens om op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning te verlenen voor de activiteiten bouwen en afwijken van het bestemmingsplan voor het oprichten van een distributiecentrum op Borchwerf II, Veld B in Roosendaal. Het betreft het gebied tussen de Vaartkant, de Gastelseweg en de spoorlijn Roosendaal – Rotterdam. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer 2015WB0041.

Op het perceel wordt voorzien in een nieuw op te richten distributiecentrum met kantoren, parkeervoorzieningen, een fietsenstalling en een poortgebouw. De planologische afwijking ziet toe op het mogelijk maken van dit bouwplan.

Zienswijzen

De ingediende aanvraag, de ontwerp beschikking met bijbehorende stukken en de ontwerp verklaring van geen bedenkingen van de gemeenteraad worden op grond van de Algemene wet bestuursrecht met ingang van 13 februari 2015 gedurende zes weken ter inzage gelegd. De stukken zijn in te zien op het stadskantoor, Stadserf 1 te Roosendaal van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 12.00 uur en s’middags op afspraak. De plannen zijn tevens op afspraak in te zien op het kantoor van Borchwerf, Roosendaalsebaan 41 te Roosendaal.

De stukken zijn tevens digitaal in te zien op onze website www.roosendaal.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tijdens de periode van ter inzage legging kan een ieder een zienswijze indienen tegen de ontwerpbeschikking en de ontwerp verklaring van geen bedenkingen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het College van burgemeester en wethouders, t.a.v. Mevrouw M. Goorden, postbus 5000, 4700 KA te Roosendaal. In deze periode kunnen ook mondeling zienswijzen worden ingebracht. U kunt hiervoor een afspraak maken met genoemde contactpersoon.

Indien zienswijzen worden ingediend vindt op donderdag 2 april 2015 om 19.30 uur een hoorzitting plaats. Alle indieners van een zienswijze worden hiervoor uitgenodigd.

Voor nadere informatie: Team Vergunningen, mevrouw M. Goorden 0165-579970, email m.goorden@roosendaal.nl.

Roosendaal, 13 februari 2015

Naar boven