Omgevingsvergunning (met projectafwijkingsbesluit) ‘Nijmegen Kanaalhavens – 1 (Dar terrein)’, Nijmegen

Logo Nijmegen

Gedeputeerde Staten van Gelderland maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning, met zaaknummer Z13.034159, hebben verleend aan mw. M.A.W. Mulders (KAM coördinator) namens DAR N.V. Kanaalstraat 401 6541 XK NIJMEGEN voor de aanleg van een uitrit en 2 passeervoorzieningen ten behoeve van een nieuwe ontsluiting voor inzamel- en veegwagens van het Dar-terrein via De Biezen op de locatie Kanaalstraat 401 te Nijmegen (perceel Gemeente Neerbosch, secite G nummer 954.

Het verlenen van de omgevingsvergunning heeft betrekking op de volgende activiteiten :

  • A.

    WABO: Projectbesluit: Afwijken van een bestemmingsplan, beheersverordening e.a.

  • B.

    WABO: Uitwegen: Uitrit aanleggen of veranderen

  • C.

    WABO: Het uitvoeren van een werk, geen bouwwerk zijnde, of van Werkzaamheden in

    gevallen waarin dat bij bestemmingsplan of een beheersverordening is bepaald

Het ontwerpbesluit met de daarbij behorende stukken heeft met ingang van 8 januari 2015 gedurende een periode van zes weken ter inzage gelegen in de Stadswinkel bij de informatiebalie, Mariënburg 75, Nijmegen.

Inzage

Het definitieve besluit met de daarbij behorende stukken ligt van donderdag 26 november 2015 tot en met donderdag 7 januari 2016 ter inzage bij:

  • -

    de gemeente Nijmegen in de Stadswinkel bij de informatiebalie, Mariënburg 75 te Nijmegen, geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.00 uur en op donderdag van 9.00 – 20.00 uur.

  • -

    de provincie Gelderland, om het besluit bij de provincie Gelderland in te zien kunt u een afspraak maken met de Omgevingsdienst Regio Nijmegen via het emailadres wabo@odrn.nl of u kunt bellen naar telefoonnummer (024) 751 77 00.

Het onderdeel dat de activiteit ‘afwijken van bestemmingsplan of inpassingsplan’ betreft, is digitaal te raadplegen op de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0268.PB10001-VG01

De bronbestanden zijn beschikbaar via:

http://ruimtelijkeplannen.nijmegen.nl/plannen/NL.IMRO.0268.PB10001-/NL.IMRO.0268.PB10001-VG01

Daarnaast is het onderdeel dat de activiteit ‘afwijken van bestemmingsplan of inpassingsplan’ betreft, digitaal als pdf bestand te raadplegen op de gemeentelijke website:

http://www2.nijmegen.nl/gemeente/inspraak

Beroep en voorlopige voorziening

Tegen de verleende vergunning kan van vrijdag 27 november 2015 tot en met donderdag 7 januari 2016 beroep worden ingesteld door belanghebbenden die het er niet mee eens zijn en die in de voorprocedure tijdig een zienswijze hebben ingediend als ook door belanghebbenden die niet verweten kan worden geen zienswijzen te hebben ingediend.

Het besluit wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht, tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Het besluit wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist.

Het beroepschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de Rechtbank Gelderland, team Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de genoemde rechtbank.

Tevens bestaat de mogelijkheid om digitaal beroep in te stellen en een verzoek om voorlopige voorziening in de dienen via het digitaal loket op https://loket.rechtspraak.nl Hiervoor is een elektronische handtekening (DigiD) nodig.

Naar boven