Gemeente Haren - Oprichten vrijstaande woningen De Blouvenne 2 en Sijgerscampe 32 in Haren, Noordwesthoek DHE 3 - Haren Gn

Logo Haren

Burgemeester en wethouders van Haren maken bekend dat zij voornemens zijn om twee omgevingsvergunningen te verlenen voorbereid met de uitgebreide procedure en met toepassing van artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht. Het betreft de volgende bouwplannen in de noordwesthoek van deelgebied 3 van Dilgt, Hemmen en Essen (DHE 3):

  • 1.

    Het oprichten van een vrijstaande woning op het perceel kadastraal bekend Haren Gn sectie M, nummer 3487, plaatselijk bekend Sijgerscampe 32 in Haren;

  • 2.

    Het oprichten van een vrijstaande woning op het perceel kadastraal bekend Haren Gn sectie M, nummer 3490, plaatselijk bekend De Blouvenne 2 in Haren.

 

Voor beide bouwplannen liggen de ontwerpbesluiten van de omgevingsvergunningen met bijbehorende stukken met ingang vanaf 27 november 2015 gedurende zes weken tijdens openingstijden ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis, Raadhuisplein 10, 9751 AN te Haren.

 

Gedurende de ter inzage termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling een zienswijze over de ontwerpbesluit indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Haren, Postbus 21 9750 AA Haren. Indien u een mondelinge zienswijze wilt inbrengen, kunt u contact opnemen met mevrouw M. Buiter, telefoonnummer 14 050.

 

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingesteld als ook tijdig een zienswijze in het voortraject is ingebracht en men belanghebbende is.

 

Naar boven