Logo Eemsmond
Ontwerpbestemmingsplan Trekkershutten Noordpolderzijl, Eemsmond

Burgemeester en wethouders bereiden een bestemmingsplan voor welke betrekking heeft op het op het kampeerterrein bij Noordpolderzijl. Het planvoornemen betreft een aanvulling op de huidige regeling voor het kampeerterrein met als doel het mogelijk maken van de plaatsing van vijf trekkershutten en een sanitair gebouw.

Aanleiding is het waddenfondsproject Kiek over Diek. Dit project maakt de realisatie van een fietsroute van 90 kilometer mogelijk langs de zeedijk van Groningen. Langs de route worden toeristische overstappunten (TOP) gerealiseerd met recreatieve voorzieningen. Ook bij Noordpolderzijl zal een TOP worden gerealiseerd in combinatie met vijf trekkershutten, een sanitairgebouw vijf camperplaatsen.

Ter inzage

Artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening

Van vrijdag 13 februari 2015 tot en met donderdag 26 maart 2015 ligt het ontwerpbestemmingsplan ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis, Hoofdstraat-West 1 in Uithuizen. U kunt het bestemmingsplan ook downloaden van www.eemsmond.nl.

Reacties

Tot en met donderdag 26 maart 2015 kunt u via een zienswijze reageren op het ontwerpbestemmingsplan. Dat kan schriftelijk of mondeling. U kunt uw schriftelijke zienswijze richten aan de gemeenteraad van Eemsmond, Postbus 11, 9980 AA Uithuizen. Of neem voor een mondelinge zienswijze contact op met Ria Uilenberg van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via (0595) 43 75 90.

Naar boven