ONTWERP-OMGEVINGSVERGUNNING OPEN PLEK ACHTER HET PERCEEL OUDE RIJKSWEG 90A TE STAPHORST
Logo Staphorst
Burgemeester en wethouders van de gemeente Staphorst maken bekend de ontwerp-omgevingsvergunning voor het realiseren van een enkele woning achter het perceel Oude Rijksweg 90A te Staphorst ter inzage ligt. Het betreft hier een project op basis van het ‘Open plekken beleid’. Voor het project is geen verklaring van geen bedenkingen van de gemeenteraad noodzakelijk.
 
De ontwerp-omgevingsvergunning met bijbehorende stukken ligt voor een ieder vanaf woensdag 25 november 2015 voor een periode van zes weken ter inzage bij de publieksbalie Fysieke Leefomgeving. Binnenweg 26, 7951 DE te Staphorst. Ook is het plan in pdf-formaat te raadplegen via de website www.staphorst.nl > bekendmakingen > omgevingsvergunning – ontwerp.
 
Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen over het plan bij de gemeente Staphorst. Zienswijzen kunnen door een ieder zowel mondeling als schriftelijk kenbaar gemaakt worden. Uw schriftelijke reactie kunt u sturen naar: gemeente Staphorst t.a.v. publieksbalie Fysieke Leefomgeving, postbus 2, 7950 AA Staphorst. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt, tel. (0522) 46 74 67.
Naar boven