Bekendmaking ter inzage legging aanpassing routering gevaarlijke stoffen gemeente Woerden
Logo Woerden
Het college van de gemeente Woerden maakt bekend, dat zij voornemens is om de route voor het vervoer van gevaarlijke stoffen te wijzigen. De reden van de wijziging is dat met het gereed komen van nieuwe rondwegen in de gemeente het vervoer van gevaarlijke stoffen door woonkernen beperkt kan worden. De route ligt vanaf 26 november 2015 tot en met 6 januari 2016 ter inzage. Gedurende deze termijn kunnen belanghebbenden schriftelijk reageren op het voorstel.
 
Aangewezen hoofdroutes voor het vervoer van gevaarlijke stoffen zijn:
  • 1.
    Europabaan, Wulverhorstbaan en de Hollandbaan;
  • 2.
    De N419
Kaarten met daarop de verdere detaillering van de routes zijn in te zien op het gemeentehuis en via internet.
 
Stukken inzien
De kaarten met de routes kunt u tijdens de genoemde termijn in de hal van het Stadhuis en bij het Omgevingsloket (alleen op afspraak) inzien. Adres: Blekerijlaan 14 te Woerden. De routes zijn ook in te zien via de website www.woerden.nl onder Documenten en publicaties > Bekendmakingen.
 
Reageren
Gedurende de ter inzagetermijn kan eenieder een reactie tegen het voorgenomen beleid indienen. Een schriftelijke reactie kunt u onder vermelding van ‘reactie routering gevaarlijke stoffen indienen bij: Gemeente Woerden; College van burgemeester en wethouders van Woerden; Postbus 45; 3440 AA Woerden
 
Naar boven