Logo Boxmeer
Ontwerpomgevingsvergunning Pleinstraat 29 Rijkevoort (voormalige WGK-gebouw), Boxmeer

Burgemeester en wethouders van Boxmeer maken op grond van artikel 2.12 en 3.10 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), juncto afdeling 3.4 van de Awb, bekend voornemens te zijn vergunning te verlenen voor het afwijken van het bestemmingsplan ‘Kom Rijkevoort’ voor het verbouwen van het voormalige WGK-gebouw aan de Pleinstraat 29 te Rijkevoort tot vier woningen.

Het ontwerpbesluit met het IDN NL.IMRO.0756.15RvtPleinstr29-ON01 en de daarbij behorende ruimtelijke onderbouwing, ligt gedurende een termijn van 6 weken (van 18 februari 2015 tot en met 31 maart 2015) ter inzage in het gemeentehuis te Boxmeer, Raadhuisplein 1 te Boxmeer. De stukken kunt u ook raadplegen op de website van de gemeente Boxmeer: www.boxmeer.nl onder het kopje bekendmakingen / omgevingsvergunning, respectievelijk op de site www.ruimtelijkeplannen.nl

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder bij burgemeester en wethouders van Boxmeer, Postbus 450, 5830 AL Boxmeer schriftelijke zienswijzen indienen tegen de ontwerp beschikking. Dit kan ook mondeling op afspraak bij de afdeling vergunningen.

Boxmeer, 17 februari 2015

Naar boven