Ontwerpbesluit voor een energielaadpunt op verzorgingsplaats Lingehorst langs rijksweg A2, Rijkswaterstaat

KENNISGEVING

De Minister van Infrastructuur en Milieu geeft, overeenkomstig het bepaalde in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, kennis van het ontwerpbesluit op grond van de Wet beheer rijkswaterstaatswerken (Wbr), voor het realiseren en exploiteren van een energielaadpunt langs rijksweg A2 op verzorgingsplaats Lingehorst.

Waar en wanneer liggen de stukken ter inzage?

Het ontwerpbesluit met de daarbij behorende stukken ligt vanaf vrijdag 27 november 2015 gedurende zes weken ter inzage bij:

  • het kantoor van Rijkswaterstaat Midden-Nederland, afdeling Vergunningverlening, Griffioenlaan 2 te Utrecht;

  • gemeente Geldermalsen, Kuipershof 2 te Geldermalsen.

Hoe kunnen zienswijzen worden ingediend?

Belanghebbenden kunnen binnen de bovengenoemde termijn zijn/haar zienswijze(n) hieromtrent mondeling of schriftelijk kenbaar maken bij Rijkswaterstaat Midden-Nederland. De ingebrachte zienswijze(n) wordt (worden) meegewogen in het besluit op de aanvraag.

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan Rijkswaterstaat Midden-Nederland, afdeling Werkenpakket, Postbus 2232, 3500 GE Utrecht, onder vermelding van het kenmerk ‘energielaadpunten’. Voor mondelinge zienswijzen kan contact worden opgenomen met de medewerker zoals hieronder bij ‘inlichtingen’ is aangegeven.

Inlichtingen

Voor nadere inlichtingen kan tijdens kantooruren contact worden opgenomen met mevrouw S. van de Giesen van Rijkswaterstaat Midden-Nederland, telefoon 06 – 46 16 77 25.

De Minister van Infrastructuur en Milieu, namens deze, het hoofd Vergunningverlening Rijkswaterstaat Midden-Nederland, R.M. Kok

Naar boven