Ontwerpbestemmingsplan ‘Boerakker – Woningbouwlocatie Hoofdweg 14 e.o.’, Marum
Logo Marum
Burgemeester en wethouders van Marum maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van vrijdag 27 november 2015 tot en met donderdag 7 januari 2015 het ontwerpbestemmingsplan ‘Boerakker – Woningbouwlocatie Hoofdweg 14 e.o.’ (plancode NL.IMRO.0025.BPBO15UITB1-OW01) voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis te Marum (bezoekadres: Molenstraat 45) tijdens kantooruren van maandag t/m vrijdag van 8.30-12.00 uur en op woensdagmiddag van 14.00-16.00 uur.
 
Inhoud
Aan de Hoofdweg 14 in Boerakker is een plan opgevat om enige, bij het dorp passende woningbouw te realiseren. In dat plan worden ten noorden van het voormalige café op het perceel enkele woningen voorzien en ten zuiden daarvan eveneens. Ook geeft het plan ruimte voor een nieuwe functie aan het voormalige café. In totaal is er ruimte voor het realiseren van maximaal twaalf woningen, inclusief een woning in het voormalige café. Het bestemmingsplan vormt het juridisch-planologisch kader voor de realisering van deze ontwikkeling
 
Plangebied
Het plangebied is op dit moment in hoofdzaak opgenomen in het 'bestemmingsplan Boerakker en Noordwijk'. Een klein deel van het plangebied valt buiten dit bestemmingsplan en is opgenomen in het ‘bestemmingsplan Buitengebied Marum’. Dit betreft alleen het meest zuidelijk gelegen perceel.
 
Raadplegen
Het ontwerpbestemmingsplan is in digitale vorm te raadplegen via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl en de gemeentelijke website www.marum.nl, onder de rubriek 'Bouwen, Wonen & Werken', 'Bestemmingsplannen', Bestemmingsplannen in procedure'.
 
Indienen zienswijzen
Tijdens de terinzagetermijn kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze (een gemotiveerde reactie) naar voren brengen over het plan bij de gemeenteraad van Marum. Een schriftelijke zienswijze kan worden gericht aan de gemeenteraad van Marum, Postbus 2, 9363 ZG Marum. Ook kunt u uw zienswijze per e-mail indienen op het adres: digitaleplannen@marum.nl onder vermelding van 'zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘Boerakker – Woningbouwlocatie Hoofdweg 14 e.o.’ en met vermelding van uw adresgegevens. Een mondelinge zienswijze kunt u binnen de genoemde periode indienen, nadat u daarvoor een afspraak heeft gemaakt met een van de medewerkers van het taakveld VRO, telefoonnummer (0594)641333.
 
Naar boven