1e herziening Exploitatieplan Hoef en Haag, Vianen
Logo Vianen
Burgemeester en wethouders van Vianen maken bekend dat het raadsbesluit van 12 november 2015 tot vaststelling van de 1e herziening Exploitatieplan Hoef en Haag ter visie ligt. Het gebied wordt globaal begrensd door de A27, Lekdijk, Hoevenweg en de kern Hagestein.
De vastgestelde 1e herziening wijkt op enkele onderdelen af het ontwerp voor de 1e herziening zoals dat ter inzage heeft gelegen. De wijzigingen betreffen:
  • -
    Perceel F309 n.a.v. ingebrachte zienswijzen (bijlage 23, betreft fase 5),
  • -
    Perceel F128 n.a.v. gewijzigde eigendomsverhoudingen,
  • -
    Perceel F632 n.a.v. de 1e wijziging van het bestemmingsplan Hoef en Haag.
In het kader van artikel 6.15 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht kunnen het raadsbesluit en de vastgestelde 1eherziening van het exploitatieplan (met bijlagen) gedurende 6 weken vanaf 25 november 2015 tot en met 5 januari 2016 tijdens kantooruren worden ingezien in de centrale hal van het Stadhuis aan de Voorstraat 30 te Vianen.
De documenten zijn hier analoog en digitaal (op de computer) in te zien. De ter inzage liggende stukken kunnen eveneens worden geraadpleegd via www.vianen.nl / www.ruimtelijkeplannen.nl .
Belanghebbenden kunnen gedurende de hiervoor beschreven termijn van zes weken op grond van artikel 8.2 Wro tegen het raadsbesluit tot vaststelling van de 1e herziening van het exploitatieplan Hoef en Haag schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag, indien:
  • zij bij de gemeenteraad tijdig zienswijzen hebben ingediend tegen het ontwerp van de 1e herziening van het exploitatieplan Hoef en Haag;
  • hen redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze naar voren hebben gebracht.
Daarnaast kunnen belanghebbenden beroep instellen tegen de wijzigingen die in de 1e herziening van het exploitatieplan zijn aangebracht.
Indien beroep is ingesteld, kan tevens een verzoek om een voorlopige voorziening worden gedaan bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak op het hiervoor genoemde adres.
Naar boven