Logo Delft
Bekendmaking besluit tot coördinatie ‘AH-Martinus Nijhofflaan’, Delft

Burgemeester en wethouders van Delft maken bekend dat de gemeenteraad op 29 januari 2015 ingestemd heeft met het verzoek van VORM Ontwikkeling tot de coördinatie van het bestemmingsplan ‘AH-Martinus Nijhofflaan’, de aanvraag tot omgevingsvergunning op grond van artikel 2.1 Wabo en het Besluit hogere waarde (Wet geluidhinder).

De coördinatieregeling, volgens artikel 3.30 Wet ruimtelijke ordening, is één procedure voor de totstandkoming van zowel het bestemmingsplan ‘AH-Martinus Nijhofflaan’ als de omgevingsvergunning ten behoeve van de activiteit bouwen voor de 1e fase en het Besluit hogere waarden.

Het besluit inzien

Het besluit tot coördinatie kunt u vanaf 12 februari 2015 tot en met 25 maart 2015, inzien op de volgende wijze:

Tegen het besluit tot coördinatie staat geen bezwaar of beroep open, omdat het op de zogenaamde negatieve lijst staat, zie artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb). Het ontwerpbestemmingsplan, het ontwerp van de omgevingsvergunning en Besluit hogere waarden besluit liggen dus nog niet ter inzage.

Hoe gaat het nu verder?

De kern van de coördinatieregeling is dat de voorbereiding, bekendmaking en vaststelling van de besluiten worden gebundeld. In plaats van verschillende procedures wordt één gecombineerde procedure doorlopen. De terinzagelegging van de ontwerpbesluiten worden te zijner tijd op de gebruikelijke wijze bekendgemaakt. Tegen de vaststelling van de besluiten kan te zijner tijd als één geheel beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. U moet dan wel tijdig een zienswijze tegen de ontwerpbesluiten hebben ingediend.

Vragen?

Hebt u vragen over het bestemmingsplan? Of wilt u meer informatie over bijvoorbeeld de procedure? Neem dan contact op via het Klant Contact Centrum via 14015. U kunt ook altijd kijken op www.delft.nl.

Naar boven