Ontwerpbestemmingsplan
Logo Veldhoven
‘Lange Kruisweg 112’
Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8. van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat van vrijdag 27 november 2015 tot en met donderdag 7 januari 2016 het ontwerpbestemmingsplan ‘Lange Kruisweg 112’ met daarbij behorende stukken voor iedereen in het gemeentehuis ter inzage ligt. Het bestemmingsplan voorziet in de bouw van 7 aaneengebouwde woningen.
U kunt tijdens de openingsuren terecht in het gemeentehuis, Meiveld 1 in Veldhoven. Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en tevens via www.veldhoven.nl, trefwoord ‘Lange Kruisweg 112’.
Tijdens de inzagetermijn kan een ieder een zienswijze naar voren brengen. De zienswijze kan naar keuze schriftelijk of mondeling worden ingediend. Een schriftelijke zienswijze dient gericht te zijn aan de gemeenteraad van Veldhoven, postbus 10101, 5500 GA Veldhoven, met datum, uw naam, adres en handtekening. Zienswijzen kunnen niet per e-mail worden ingediend. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan deze betrekking heeft.
Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de afdeling Regie en Ontwikkeling via telefoonnummer 14 040.
Heeft u vragen of opmerkingen over de inhoud van dit artikel, neem dan contact op met de afdeling Regie en Ontwikkeling via telefoonnummer 14 040 of per e-mail gemeente@veldhoven.nl.
Veldhoven, 25 november 2015
Naar boven