Voorgenomen Afwijking Bestemmingsplan “Kern Nieuwkoop” voor perceel Zuideinde 59 Nieuwkoop
Logo Nieuwkoop
Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij voornemens zijn om af te wijken van het bestemmingsplan “Kern Nieuwkoop” met toepassing van:
 
artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3° van de Wabo (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht) voor:
 
De herbouw van de woning Zuideinde 59 als vrijstaande woning (registratienummer 15.21966). Het vrijstaand herbouwen van de woning, alsmede de nieuwe locatie van de woning zijn in strijd met de bepalingen van het bestemmingsplan “Kern Nieuwkoop”.
 
Tevens is een ontwerpbesluit hogere geluidswaarde opgesteld dat eveneens ter inzage wordt gelegd.
 
De op het plan betrekking hebbende stukken liggen met ingang van donderdag 26 november 2015 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in het Klant Contact Centrum van de gemeente Nieuwkoop (voor openingstijden en adresgegevens zie www.nieuwkoop.nl). De ontwerpbeschikking is te bekijken en te downloaden op de gemeentelijke website www.nieuwkoop.nl.
 
Gedurende deze termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling (op afspraak) een zienswijze omtrent het verlenen van de afwijking kenbaar maken bij Burgemeester en wethouders, Postbus 1, 2460 AA Ter Aar. De in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht voorgeschreven procedure wordt gevolgd. Op deze procedure is dan ook de Uniforme Openbare Voorbereidingsprocedure van toepassing, aangevuld met hetgeen bepaald in paragraaf 3.1 en paragraaf 3.3 van de Wabo.
Naar boven